Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pondělí 7. července 2008

IRSKO - Geolov Wicklow Mountains

Za souckovi napsal Janik, fotky poridl Martik.

06.07.2008
Na tento vylet nas zlakala moznost si na svuj ucet pripsat dalsi FTF, tak jsem vyrazi pomerne brzo. Pocasi, na Irsko dobry, jinak nic moc, chvilkama slunicko, chvilkama dest, ... zkratka takove "povedene aprilove pocasi".
Poklad se nachazi v mistnich horach, tak jedeme autem. Cca 500 m dochazime pesky a nalezame. Jsme zvedavi, jestli si nekro privstal - ooooo jake zklamani. Predbehl nas mistni chacher, ridic kamionu, o dve hodiny:-(( Smula se nam trochu lepi na paty. Jakmile odjedeme z Dublinu, tak jsou nove poklady, a kdyz jsme leteli do Cech na dovolenou, tak se objevili dalsi nove ... Asi se nase GEOstesti unavilo.
V blizkosti byl jeste dalsi poklad, tak jsme na nej zasli a nasli. Panoramata hor, ktera se nam ukazala si muzete prohlednout ZDE.

neděle 6. července 2008

IRSKO - Vankat's housewarming party

Za Souckovi napsal Janik, autor fotek je Martik.

05.07.2008
Na tento vecer jsme byli pozvani od Katky a Petra na "kolaudaci" jejich noveho bydleni v Dublinu. Prestehovali se do blizkosti noveho sidla firmy, na Dublin 3 - Fareview. Bytecek maji maly a utulny. Cast mistnosti je kuchyn, cast obyvaci pokoj, ktery se ve vecernich hodinach premenuje na loznici:-)) WC a koupelna je neomyslitelna samozrejmost tohoto bytecku. Vankatove pro nas pripravili same dobroty: podavali se parecky s kremzskou korcici, toustovy chleb s pomazankami, .... k piti vino ci pivo. Vecer jsme si vsichni uzili, dekujeme za pozvani:-))