Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

úterý 1. prosince 2009

Spinning pro Pomocne Tlapky - R5


Fotogalerie je k nahlednuti ZDE

V sobotu 28.11.2009 jsme se zucastnili 3-hodinoveho maratonu pro "Pomocne Tlapky", tentokrate v Ruzove Ulici 5. Samozrejme s nami jeli i nase Vicky, se kterou se mohli ucastnici maratonu trosku "ponuchat" a pomazlit. Po 14 hodine jsme nasedli na "stacionarni ore" a vyrazili do kopcu, rovinek i sjezdu. Vsechna kola byla obsazena, prodala se i nejaka tricka se spinningovou tematikou - vytezek poputuje na Tlapkacke konto, na vycvik vernych psich kamaradu a kamaradek.

Objeveni prijemneho mista



Jsou to uz 2 mesice, co bydlime ve Starem Plzenci. Mame maly bytecek, ale vsichni 3 se tam krasne naskladame:-)) Pri prozkoumavani okoli jsme narazili na "Pension Pohoda" - tedy vlastne Sport Pension Pohoda. Z tamnich nabizenych sluzeb pravidelne vyuzivame Indoor cycling (dokonce nechodime sami:-)) ale s Hanickou a Petrem, ktere tato aktivita nadchla natolik, ze pravidelne ve stredu v podvecer roztaceji kolo sveho spinneru:-) Timto je zdravim a doufam, ze nadseni pro kolektivni "muceni tel" v rytmu hudby jim dlouho vydrzi:-))
Pohoda nabizi i dalsi sluzby jako je sauna, whirpoolka, masaze - v brzke dobe ozkousime, ale take restaurace, kde jsme byli na "Svatomartinskych hodech" a o dva tydny pozdeji na "hodech zverinovych".
O Svatomartinskych hodech bylo specialni menu - 700 gramova husa s knedlikem a zelim. Ten, kdo si ji dal neprohloupil, protoze byla vynikajici. Ja jsem dala prednost gratinovane brokolici a Petr lososovi:-))
O hodech zverinovych jsme si dali srnci medajlonky s bramborem a zrnci karbanatky, jako predkrme zverinou pastiku s oblohou, ... vsem nam to chutnalo a velmi nas prekvapila cenova relace:-))
Zaverem tohoto dilu vsem vrele doporucujeme navstivit a to jak po strance sportovniho vyziti a relaxace, tak i nalednem naplneni brisek:-))