Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 9. ledna 2010

Silvestrovska party

Fotogalerie je k nahlednuti ZDE

Posledni vecer v roce jsme stravili ve spolecnosti pratel Hanky, Petra, Hanicky a Petry. Prinesli jsme "drobnou" pivni a vinnou baterii, snecky z listoveho testa a nejake dobrutky na zobani.
Nejprve jsme si chvilku povidali a pak jsme se pustili do spolecenske hry Carcassonne. Hra je pro 4 hrace a nas bylo 6, tak Hanicka hrala s Petrem a Petra s Hankou a my dva kazdy sam. Tvorili jsme slova i "neslova", touha kazdeho z naz svysovala napeti. Hanicka se nam i nastvavala (ale jen trosku). Nakonec zvitezil Martin, pak dvojice Hanka a Petra a ... dalsi poradi uz neni podstatne:-)) Byli jsme tak zabrani do hry, ze nam malem unikla pulnoc.
Vse jsme prichystali, Martin naplnil sklenicky sektem ... tuk, tuk, tuk a je Novy rok. Pak jsme se oblekli a sli ven. V sousedstvi se pokazde po pulnoci dela ohen a pousteji rachejtle, tak jsme se sli podivat. Nad Plzencem se objevovala zaplava barevnych svetylek, svitici lampionky (ktere my zname z Thajska).
Po navratu jsme si udelali domaci pohodicku, zobali ze stolu a popijeli vino. Sladkou teckou byla lahev z vinarstvi LAHOFER. Vyborna zalezitost ...