Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

čtvrtek 1. ledna 2009

IRSKO - Silvestrovska party


Za Souckovi sepsal Janik, fotky od Martina jsou ZDE a fotogalerie Dana je k nahlednuti ZDE.

31.12.2008 - 01.01.2009
Nas puvodni plan bylo stravit s nasimi prateli vecer v ceske hospudce CZECH INN v centru Dublinu. Bohuzel vsechna mista byla obsazena uz na zacatku prosince, tak na radu prisel zalozni plan - party na 189 Vernon Avenue, proste u nas :-))
Okolo 8 pm prijela autem Petra s Georgem a privezli jeste Bibu s Petrem. Jejich mala Corsa byla uplne plna, protoze George privezl kytaru, nafukovaci postel aby nemuseli pred pulnoci na bus domu. Uz nejaky cas tu s nami travi Dan s manzelkou a dvemi detmi. Tak nas tu byla pekna particka, jeste se k nam pozdeji pridal spanelik Sergio. V teto sestavicce jsme tedy slavili konec stareho roku a vitani noveho ...
Behem vecera kdo chtel, tak si "zajezdil" na playstationu "motorky" s majitelem teto vecicky. Me osobne se nepodarilo Sergia porazit, i kdyz jsem to brala zkracenymi zatackami mimo trasu :-)) on se smal, ze sekam travu pro Mr. Graye (jejich kralicka).
Pozdeji prisla na radu kytara a zpevniky. Sergio zpival s nami, ale nejvice mu udelal radost Martin, kdyz vytiskl text k jeho oblibene "Kdyz se zamiluje kun". Chilkami pak si pujcoval kytaru Dan. Bastili jsme chlebicky, jednohubky, ceske klobasky a hermelin s cesnekem ... i nejaka sladkost se nasla v podobe cukrovi a dalsich dobrot. Co se tyce piti, kazdym pil co mu chutnalo, co chtel. Nejvice na odbyt sli piva ruznych znacek. Pozdeji jsme do pitneho rezimu pridali zlatou tequilu se skorici a pomerancem, nekdo pridal i redbull s vodkou. Biba s Petrem odesli na posledni bus do centra pred pul dvanactou, meli jeste v planu navstevu Christ Churche, kde hraje o pulnoci 19 tradicnich zvonu a zvoni od roku 1038. Postupne zvysovali pocet zvonu a aktualni pocet.
O pulnoci (v cechach byl jiz hodinu Novy rok) jsme si pripili, poprali si vse nejlepsi do noveho roku 2009 a pokracovali jsme v zabave. Nejdrive sly spat deti, pak asi o pul druhe Sergio. Martin se nam rozezpival, rozpohyboval a "roztequiloval" ...
Party jsme rozpustili okolo 4 am.
Rano jsme se sesli u "hranateho" stolu, okomentovali probehlou party a pak Petra s Georgem odjeli domu.
Pratele, dekujeme za ucast, za prijemne straveny vecer a cast noci.

úterý 30. prosince 2008

neděle 28. prosince 2008

IRSKO - Muzikal Cinderella


Za Souckovi sepsal Janik.

27.12.2008
Jednou nam Petra s Georgem rikali, ze bychom mohli vyrazit za kulturou. Vybrali jsme si muzikal Popelka. Kdyz jsme prisli pre divadlo, tak se to tam hemzilo detmi. Tak jsme se na sebe usmali :-))
Mista jsme meli na v patre naproti jevisti a byli jsme skoro jedini, kteri nemeli sebou zadne deti. Publikum bylo ze 3/4 detske a tomu odpovidalo i pojeti muzikalu. Popelku hrala vitezka pevecke souteze "You're a Star Winner", 23 leta nadana zpevacka. Herci predvedli pekne vykony a jejich kostymi byly hodne napadite :-))
Po predstaveni jsme jeste zasli posedet. Kluci si dali pivo, Petra margaritu a ja bloody mary, mela riz. Zachutnala nam na tolik, ze jsme se rozhodli si ji udelat na Silvestra. Domu jsme dorazili po pulnoci.