Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pátek 1. ledna 2010

Stedry vecer

Fotogalerie je k nahlednuti ZDE

Stedry den u nas probihal v poklidu, v pripravach na vecer. Dopoledne Martin ozdobil stromecek a ja zatim pripravovala bramborovy salat. Na obed jsme jeli k Martinovo rodicum a na zpatecni ceste jsme jeste navstivili babicku.
Odpoledne jsme se sli s Vikulinkem projit do lesa. Skoda, vsechen snih co byl jeste pred 2ma dny je fuc a zbylo jen blato.
Pak nastavaji pripravy - smazim kapra, ktereho jsme si privezli od Marusky s Kajou, nazdobeni salatu a hlavne nezapomenout na Vikouse. Mlsne se mi mota pod nohama v kuchyni. I ona dostala pekny nasup. Jeji oblibene granule (jehneci s ryzi) jsem zakryla listy zeli a ozdobila kolecky okurky:-))
Okolo 19 hodiny usedame ke stolu, Vikousek dostava povel se take pustit do jidla - nevaha. My radeji opatrne preparujeme kosti:-)) Nam totiz darecky neutecou.
Nejvic darecku mela Viki - 3. Sama si nasla aportek a ze se ji libil, tak si s nim hrala snad 2 hodiny:-)) Balickem oblibenych detskych piskotu se take neda nic pokazit a boticka naplnena psimi dobrutkami ... jeee ja byla hodna...
My jsme nasli pod stromeckem kazdy 2 darecky (na tom jsme se dohodli). Jake darky to byly, si nechame pro sebe, ale kazdopadne to bylo prekvapeni:-))

čtvrtek 31. prosince 2009

pondělí 28. prosince 2009

Spinn maraton v Pohode

Fotogalerie upocenych tel je ZDE

27.12.2009 jsme se sesli ve sportpensionu Pohoda v Letkove, abychom se zucastnili tri hodinoveho spinn maratonku. Krome 1 spinneru byly vsechny obsazene, ucastnici meli dobrou naladu a tak jsme v 9:30 slapli do pedalu.
Prvni hodinu jsme jeli pod vedenim Jirky. Kdyz jsme odpocivali, tak nam poustel uryvky z "Mrazek, ustredna", krasne jsme se nasmali. Nasledujici hodina byla narocnejsi, joo Hanka nam zatopila:-)) Ale, kvuli tomu jsme se dobroveolne a bez natlaku prihlasili, tak jsme na Hancino "jeste si utahni, alespon o kousek" pootaceli koleckem doprava. Treti hodina byla volnejsi, ale zadne flakani. S "Mrazkem" a peknymi pisnickami to uteklo jako voda, nasledovalo protazeni a uvolneni tela, spracha a a hura domu na obed.
Maratonek jsme si uzili a tesime se na dalsi podobne akce v Pohode.

neděle 27. prosince 2009

Vecer s prateli


26.12.2009 v 18 hodin jsme dorazili do vesnicky Mirosov (nedaleko Rokycan), kde jsme se meli sejit s prateli. Jeden par, Hanka a Petr, prijel s nami, Alice s Jirkou dorazili o chvili pozdeji. Sesli jsme se v osvedcene restauraci "Na Statku" , kde mela hrat dvojclenna skupina P. Nosek. K nasemu prekvapeni se ale prihrnula skupina Sortiment, se kterou nemame dobre zkusenosti a tak jsme zmenili stul a presunuli se na klidnejsi misto.
Poveceri jsme, my meli osvedceny tatarak s topinkami a cesnekem, Hanka se pridala do nasi "cesnekove party" s tatarakem, Petr mel lososa, Alice bio steaky a Jirka ... nejak si nevzpominam :-)) Cely vecer jsme si povidali (co vanoce, darecky, ...), popijeli vino (samozrejme krome ridicu) a po 22 hodine jsme si rekli o ucet.
Byl to prijemny vecer, skoda ze nevysla muzika - vlastne jsme na tanecni parket ani nevstoupili:-(( ale tak priste:-))