Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 15. listopadu 2008

IRSKO - navsteva prezidentskeho paru

Za Souckovi napsal Janik.

11.11. 2008
Tomuto dni dle kalendare vladne Martin, ktery by mel prijet na bilem koni. Mozna nekde v Cechach zasypal zemi bilym snehem, ale u nas v Dublinu to nezvladl. Prostrednictvim naseho blogu bych chtela poprat "tomu svemu Martinkovi" vsechno nejlepsi, zdravi, stesti, lasku a uspechy jak na procovnim poli, tak v soukromem zivote:-))
V techto dnech je v Irsku na navsteve prezident Vaclav Klaus s choti. Na jeho pocest byla usporadana recepce v jednom dublinskem hotelu. Martin obdrzel pozvani a tak jsme sli. Pritomna byla i prezidentka Irska s manzelem. Vyslechli jsme si projevy predstavitelu obou statu, s pani Livii Klausovou jsme si potrasli rukou a vyfotili. Pro mne to byl nezapomenutelny zazitek:-))
Tentyz den rano byl Martin a majitele firmy pritomni na snidani s prezidentskym parem. Snidane se ucastnilo asi 12 hostu a 10 lidi ze strany prezidenta. Snidane trvala asi 1,5 hodiny a na zaver byla porizena tato fotografie.


Clanky o statni navsteve si muzete precist na: http://www.vysocina-news.cz/clanek/zastupci-brodske-firmy-se-setkali-s-prezidentem-klausem/ a http://www.ross.cz/

IRSKO - FTF lov

Za Souckovi napsal Janik, fotecky od Martika jsou ZDE.

26.11.2008
Toto nedelni rano jsme se probudili do slunecneho pocasi. Planovali jsme vylet za poklady na blizky poloostrov Howt, ale po precteni 8 SMS zprav jsem urychlene zmenili plan. SMSky nas upozornili na nove poklady v blizkosti a tak jsme nevahlali a po nutne priprave jsme vyrazili. Vsechny poklady byly umisteny v blizkosti vlakovych nadrazi - nadrazni serie kesi. Posadka geovozu se skladala z: ridic - Janik, hlavni navigator - Martik, Lucka a Sergio - hlavni hledaci a Viki - 4nohy obranar a odrazovac jinych FTF chtivych lovcu:-)) Tato hura akce se stala jeste vice adrenalinovou, jiz z domova jsme vyrazeli se skoro prazdnou nadrzi.
Po prvni 3 pokladech, ktere jsme nasli jako prvni jsme se tesili na dalsi. Me jen desila jiz se nehybajici rucicka nadrze ukazujici "prazdnou", displej rikal dojezd 19 km. U 4 kese jsme potkali skupinku jinych keseru, kteri predstirali ze poklad hledaji. Rozhodovali jsme se co dal, nakonec jsme vyskakali z auta a zacali hledat. Najednou skupinka nasedla do auta a odjela. My tedy urychlene nasli poklad a zjistili, ze jsme byli predbehnuti. jedeme k nejblizsi kesi a z dalky vidime jiz snamou skupinku lovcu. Okamzite couvame a menime strategii. Kes dalsi v poradi preskakujeme a valime na dalsi. Tu nalezame a zjistujeme, ze jsme prvni, zvolena strategie byla spravna. Nyni jiz mame v nadrzi benzinu jen na 4 km a tak urychlene tankujeme. Valime na dalsi poklady. Nachazime opet jako prvni - huraaaa. U posledni bohuzel trosku jsme si zaparkovali dal od pokladu a jeste volime spatnou pristupovou cestu, skupina nasich pronasledovatelu nas predbehla cca o 20 vterin:-(( Viki misto ceneni zubu se nechava hladit:-)) Souboj skoncil se skore 5 FTF a 3 STF. Jeste davame dalsich 5 pokladu a pak trosku znaveni honbou jedeme domu.
Byl to opravdu mooooc vydareny geoden.