Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

úterý 23. března 2010

Cycling v Letkove

Fotogalerie je k nahlednuti ZDE.

Na sobotu 20.03. jsme se uz delsi dobu tesili. V planu je totiz nas oblibeny sport - indoor cycling v penzionu "Pohoda" v Letkove u Plzne. Particka nadsencu se pomalu zacala schazet od pul desate. Po privitani a nastaveni nasich stacionarnich "biku" jsme se pustili do ostreho startu. Prvni hodinu jsme slapali s Hejvym. Pro par jedincu to bylo poprve, jini jsou uz ostrileni jezdci :-)) Po 60 minutach Hanka vystridala Hejvyho na instruktorskem kole. Dalsi hodinku jsme z nasi si particky jela jen ja a Martin. Ostatni odpocivali v restauraci ci na baru:-))
Ve treti hodine jsem si poprve vyzkousela pohled z instruktorskteho kola. Musim se priznat, ze jsem mela peknou tremu, ale ta po par pisnickach z casti opadla. Trosku jsme si "pohafali", protahli si tela, ktera jsme si pak zrelaxovali ve vyrivce a v saune. Pote uz nasledovala velmi prijemna zalezitost v podobe pozdnejsiho obeda.

Jak tuto akce dopadla z pohledu "tlapek", to si muzete precist ZDE

neděle 21. března 2010

Tyrolske knedliky


Ingredience
10 housek - pokrájet na kostičky
4 lžíce hrubé mouky
4 lžíce strouhanky
1/2 l horkého mléka
1 vejce
petržel, špetka prášku do pečiva

Postup
Housky zalijeme horkým mlékem a přidáme ostatní přísady. Jemně zamícháme , vytvarujeme 4 - 5 šišek, které vaříme ve vodě 20 min.