Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 30. října 2010

Spinning pro PT na Zlicine

30.10.2010

Je to jiz rok, co jsme poprve okusili 6-ti hodinovy spinn marton a jeste k tomu pro dobrou vec :-) pro Pomocne Tlapky :-) Tentokrate mistem konnani bylo Fitness Olgy Sipkove na Zlicine. Potkali jsme stare zname, predevsim organizatora a "duchovniho otce" Hejvyho.
Letos ke spinnu pribyla horka novinka zumba - v rytmu energicke hudby se vlnil narvany sal :-)
Vse se povedlo, vybrala se pekna suma penez, ktera poputuje na konto Pomocnych tlapek. Verim, ze si to vsichni uzili a pristi rok se opet uvidime.

Zelezna Ruda


28.10. - 30.10. 2010

Fotogalerie je ZDE

Na tento prodlouzeny vikend nas pozvali nasi pratele do Zelezne Rudy. Rano jsme dozabalili zbytek veci a vyrazili jsme smerem Stary Plzenec. Tam na nas uz cekal Petr, presedl si k nam do auta a frceli jsme do Zelezne Rudy. Chvilku po 10 hodince jsme se uz vitali s Hanickou a "velkou" Hankou. Dali jsme vyborne kaficko, probrali plany na dnesni a pristi den, poobedvali burtiky na pivu s vybornym chlebem. Pak jsme bez psu (Vicky, Ciryl a Ema zustali doma) vyjeli do Nemecka na pruzkum "vyhlidky ve stromech" v Narodnim Bavorskem lese. Blizsi info se dozvite ZDE Pekne jsme se tam prosli a z vyhlidkove stavby ve tvaru vejce byly uzasne vyhledy. Pocasi se celkem povedlo. Jen jsme potkavali same "cechacky" (bylo totiz volno :-) a zkoro zadne nemce.
Pri navratu jsme se zastavili si koupit nejake dobroty a zasoby v Aldi (marcipan, fondan, svarene vino, losos, jogurty, vynikajici chleba z automatu a precliku ... hm, ty nam chutnali mooc).
Hanicka, ja a Petr jsme si vzali kazdy jednoho psa a vyrazili jsme se vencit. Martin s Hankou meli za ukol pripravit bastu pro psi, ale nejak to nezvladli :-) lepe receno, to prokecali :-)
Vecer jsme pak hrali kosticky, povidali a chvilkami sledovali TV.
V patek dopoledne jsme sli vencit a pritom jsme si dali jeden poklad :-) Po obede jsme pak vyrazili na Javor, samo i se psim doprovodem. Pri vystupu jsme brobrali vsechno mozne i nemozne ... Pocasi bylo nadherne, slunicko svitilo, vyborna viditelnost, jen na vrcholu trochu foukal vitr a byl tam snih. Na vrcholu je ukryt poklad, ale bohuzel uz pod snehem, tak ho najdeme priste (tedy nejlepe v lete).
Vecer jsme opet dali kosticky, vinecko a hura do hajan, protoze v sobotu nas cekal spinn maratonek pro Pomocne Tlapky ve Fitnessu Olgy Sipkove na Zlicine.


úterý 26. října 2010

Prochazka Berounem


Berounska fotogalerie je k nahednuti ZDE

Na to, ze je konec rijna, tak je krasne pocasi. Moc neprsi - to nema nase Vicky rada. Dost si toho uzila s nami v Irsku (tam byla mokra i 5x denne, fuj). Na jednu z nasich odpolednich prochazek jsme si pujcily Martinuv fotoaparat a bez znalosti ovladani jsme cvakala a cvakala ... ku podivu z toho jsou i nektere pekne fotecky. Sly jsme ke kaplicce, ktera je na strani nad Berounem (cca 12 minut pesky od naseho domu) a pak jeste o kousek vys k vysilaci.