Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 26. července 2008

IRSKO - novy domov a spolubydlici

Za Souckovi napsal Janik, fotil Martik.

25.07.2008
Po posledni noci a snidani na adrese 14 Hillcrest Manor se oblekame do pracovniho a akce "kulovy blesk" muze zacit. Kancelar a osobni veci jsme nasackovali do auta a se zastavkou u Lucie a Sergia, kde prindavame jejich veci jedeme na adresu 189 Vernon Avenue ve ctvrti zvane Clontarf. Tato ctvrt plati v Dublinu za "posh".
Od tohoto dne uz nebydlime sami, ale s Aliendovymi (Zichovymi ci Pajarity =) jak jim rikame). Lucie je nase spolupracovnice a Sergio je jeji spanelsky pritel, ktery pracuje v Dublinu. Dum tedy obyvame ve 4 osobach a 1 fenka.
Fotky domu a zahrady si muzete prohlednout ZDE. Nebudu se zde rozepisovat kdo a kde a s kym bydli, popisky najdete u fotek:-)
Cca 150 metru od naseho domu zacina velky park, kam chodime s Vicky nejcasteji na prochazky. V parku se nachazi asi 10 hrist na fotbal a socker. Je tu moznost zajit si zahrat tenis na kurty a take golf, ktery je v Irsku hodne oblibenym sportem. Nadherna Ruzova zahrada Vas privabi svou vuni a na blizkych lavickach si muzete treba cist. Opravdu bajecne misto k odpocinku, sportu a venceni. Fotky jsou k nahlednuti ZDE.