Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pátek 30. července 2010

Fotogalerie

Slibena fotogalerie k zapisu v deniku Svato - Anennska pout, narozeniny je ZDE

pondělí 26. července 2010

Stehovani do Berouna


Po pouti v Horsove nas cekala nedele ve znameni stehovani :-(( Uz se stehujeme po X-te a oba jsme se u snidane shodli, ze se nam do toho nechce. Opet krabice, tasky plne veci, ... vse co jsme do tretiho patra nanosili nas cekalo odnosit dolu, nalozit do auta a prevezt do Berouna. Tam nas cekalo vybaleni veci a najit vhodne misto pro danou vec. Dopoledne jsme jeli jednou a odpoledne nam pomohli s vetsimi vecmi rodice.
My jsme byli z toho vecneho noseni veci sem a tam unaveni, ale nase Vicky, ta byla vystrasena, nechapala co se deje. Nechali jsme ji v uz skoro prazdnem byte a jak ta nas vitala :-)) Bereme ji vsude sebou a stehovala se s nami jiz nekolikrat, tak se bala, ze ji nekde nechame. Zrovna moc dobre nesnasi to nase vecne harcovani z mista na misto. Verime, ze jsme veci do krabic balili na predposledy :-)

neděle 25. července 2010

Svato - Anennska pout, narozeniny

Fotogalerie bude doplnena behem tohoto tydne.

Jak z nazvu dilu vyplyva, cekala nas prijemna sobota :-)
V Horsovskem Tyne o vikendu 23. -25.07. se slavila pout. (Jen pro pripomenuti co "pout" znamena: V krestanskem svete se k cilum nabozenskych pouti, zejmena vyrocnim poutim k mistnim kotelum v den jejich zasveceni nebo v den svatku jejich patrona, soustredil se spolecensky zivot vcetne komediantu; s potupnou ateizaci se tento zvyk osamostanil od nabozenskeho puvodu a pout se tak v profannim svete stala synonymem zabavniho parku.) Prevzato z Wikipedie) K tomu se jeste pridaly narozeniny Martinovy maminy :-)
Pocasi nam bohuzel nepralo, prselo a hlavne bylo hodne chladno. Vetsinu casu jsme stravili v dome povidanim a pojidanim vybornych pochutin (chodske kolace, kolacky, muffinky, slane tycinky, ... meloun ...) K veceru se trosku vycasilo a tak jsme skakali na trampoline a prohaneli psi po zahrade. Dorazili dalsi clenove pribuzenstva, ty jsme uspesne zabavili hlavolamy :-)
K veceri jsme meli masicko z grilu a utopence.
I pres neprizen pocasi se sobota vydarila :-)