Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pondělí 20. září 2010

Janikovo 33



Fotogalerie je ZDE

Uz jsou to 3 roky, co se muj vek prehoupl do ciselne rady pocinajici TROJKOU. K te prvni pribyla jeste jedna :-) Asi jako kazdy jsem chtela mit oslavu v rodinnem kruhu s poradnym dortem. Vse jsem si naplanovala, ale clovek mini a zivot meni.
Rodinna oslava sice byla, ale neucastnili se vsichni, ale dort, ten byl. A jaky, ZIRAFICI :-)) Pekla mi ji pani z Citova. Zirafa vazila cca 5 kg a prepravovali jsme ji v papirove bedne od ovoce. Do lednice se jen tak tak vesla.
S Martinovymi rodici a brachou jsme zasli na obidek do restaurace U hradeb, kde jsme si vsichni pochutnali. Mala prochazka po Berounskem namesti a hura domu na porcovani dortu, tedy nasi zirafy, ktera se nam usidlila v lednici. Pro kazdeho kavu a dve porce dortu, to byla nase odpoledni svacinka.
V nedeli jsme jeli na obed k segre do Prahy, kde jsme se potkali i s moji mamkou. Ta nam pripravila k obedu cinskou kachnicku se zelim, knedliky delala segra s Davidem. Pochutnali jsme si a s plnymi brisky jsme vyrazili za tatkou do nemocnice na Karlovo namesti. Vickouska jsme nechali u segry, ti s ni sli na prochazku se vyvencit.
Na zpatecni ceste jsme se jeste zastavili u pratel Petry a Jirky v Dobrichovicich. Kava a jeste teply strudlicek na verande ... nedelni pohodicka jak ma byt.
Vsem dekuji za darky a priste nam to jiste vyjde, ze se sejdeme v plnem poctu :-)