Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pátek 1. ledna 2010

Stedry vecer

Fotogalerie je k nahlednuti ZDE

Stedry den u nas probihal v poklidu, v pripravach na vecer. Dopoledne Martin ozdobil stromecek a ja zatim pripravovala bramborovy salat. Na obed jsme jeli k Martinovo rodicum a na zpatecni ceste jsme jeste navstivili babicku.
Odpoledne jsme se sli s Vikulinkem projit do lesa. Skoda, vsechen snih co byl jeste pred 2ma dny je fuc a zbylo jen blato.
Pak nastavaji pripravy - smazim kapra, ktereho jsme si privezli od Marusky s Kajou, nazdobeni salatu a hlavne nezapomenout na Vikouse. Mlsne se mi mota pod nohama v kuchyni. I ona dostala pekny nasup. Jeji oblibene granule (jehneci s ryzi) jsem zakryla listy zeli a ozdobila kolecky okurky:-))
Okolo 19 hodiny usedame ke stolu, Vikousek dostava povel se take pustit do jidla - nevaha. My radeji opatrne preparujeme kosti:-)) Nam totiz darecky neutecou.
Nejvic darecku mela Viki - 3. Sama si nasla aportek a ze se ji libil, tak si s nim hrala snad 2 hodiny:-)) Balickem oblibenych detskych piskotu se take neda nic pokazit a boticka naplnena psimi dobrutkami ... jeee ja byla hodna...
My jsme nasli pod stromeckem kazdy 2 darecky (na tom jsme se dohodli). Jake darky to byly, si nechame pro sebe, ale kazdopadne to bylo prekvapeni:-))

Žádné komentáře: