Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pondělí 23. února 2009

IRL - Cajovy dychanek u Zrzku


Za Souckovi zapsal Janik. Cajovy servis Petra a George k nahlednuti ZDE. Neco z historie caje si muzete precist treba ZDE.

22.02.2009
Po nedelnim odpoledni, ktere jsme stravili geo aktivine v centru Dublinu jsme prijali pozvani od nasi pratel Zrzavych na "cajovy dychanek o 19-te hodine", kam jsme prijeli tradicne s drobnym zpozdenim (jeste jsme doma vecereli burgery, ktere vyrabel mistr kuchar Martin - byly moooc dobre, mnam:-))
Kdyz jsme dorzili, tak vse uz bylo prichystano - cajovy servis byl pripraven k pouziti (viz fota ZDE, servis si dovezli z Vanocnich trhu z vyletu do Brusselu). Dychanek jsme zahajili ochutnavanim Thai Tea Suwirun Green Oolong Tea, ktery dovezli Lucka a Jirka z cest po Asii. Pokracovali jsme pres YOGI k japonskemu zelenemu, bananovemu a nakonec jsme se ladili na jarni naladu Velikonocnim cajem. K caji jsme zobali orisky, syrove tycinky, babovku a uzasne bonbony z bonboniery Tatiana, hmmm jak bajecna to chut:-)) Nad hrnecky caje jsme tak zabrali do hovoru, ze jsme neregistrovali cas. K odchodu jsme se zvedli ve 23:30.
Petre a Georgovi moc dekujeme za pozvani, byl to velmi prijemne straveny vecer. Takovou to akci bychom si meli zopakovat:-))

Žádné komentáře: