Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 21. února 2009

IRL - Vitame zbloudile kamarady



Za Souckovi sepsal Janik, fotky poridila Mila, jeji fotogalerie je ZDE.

14.02.2009
Na dnesni vecer byla naplanovana party u prilezitosti navstevy nasich "ex-dublinskych" pratel Lucky a Jirky. Ti opustili Irsko na konci rijna a jeli si uzivat na 3 mesice Asie.
Sesli jsme na 19 hodinu u Mily a Bary v Blackrocku. Jirka s Luckou nam ukazali cca 400 fotek, ktere behem cesty poridili, ke kazde pridali zajimave povidani .... Vypraveli nam sve zazitky, napr. jak pili hadi krev, bastili krokodyla, ... Navstivili Laos, Kambodzu a Thajsko.
Zabava se rozjela, George vytahl z batuzku zpevniky, vzal do ruky kytaru a ... zpivali jsme pisne, ktere jsme drive nezpivali - kvuli vysoke narocnosti. A tedka, snad kdybychom otevreli dvere ven na ulici, tak bychom videli davy lidi co nas poslouchaji :-)) Parili jsme do pul treti, pak uz zacal byti ridic unaven, tak jsme zvedli sve zadelky a hura domu.
Rozloucili jsme se ale s tim, ze se za par hodin uvidime. V Dublinu je ted vystava "Bodies", o co kraci se muzete podivat ZDE Bohuzel meli listky az na 18 hodinu a to se nam nehodilo, tak jsme se od particky odpojili.
Mile a Bare dekujeme za party, mimo jine, ty chlebicky byly moooocc dobre (ale to jste asi poznali, pac rychle zmizely), Georgovi za hudebni cast vecera a "Zbloudilym kamaradum" ze si nasli cas a zaparili s nami:-)) Good luck in CZ Lucko a Jirko:-))

Žádné komentáře: