Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 30. května 2009

Vylet na zapadni pobrezi


Dnesni prispevek bude kratky a bude Vas spise lakat na zapisky z pristich par dnu. Na tento vikend (30.5.) jsme si s prateli naplanovali vylet do irsky poloostrov Dingle, kde hlavnim bodem bude nedelni prechod mistnich hor Brandon Mountain s nejvyssim bodem cca 950 mnm.
Dle vsech doporuceni, prevypravenych zazitku a dostupnych fotografii jde o jedno z nejkrasnejsich mist v Irsku, ktere je ovsem zradne diky rychlym zmenam pocasi vlivem blizkeho Atlantiku. V Irsku nicneznamenajici predpoved pocasi rika (odhaduje), ze bychom meli mit stesti a zazit pri vystupu slunny den, kterych tu do roka je pomerne malo (nekde se uvadi, ze zde prsi az 250dni z roku).

Naplanovany pochod si muzete s nami prohlednout dopredu ZDE, zaznam realne trasy doplnime pote :)

Vzhledem k tomu, ze se nam razantne zvysuje ctenost blogu, rozhodli jsme se i my "pritvrdit" a budeme Vas tedy vice zasobovat. Tesit se muzete na intenzivni zazitky z cestovani po Irsku, Skotsku a na podzim pridame pravdepodobne Indonesii a blizke ostrovni lokality, takze tesit se mate urcite na co.

Zatim se mejte pekne a jdete prosim pristi vikend volit. Kazdy dle svedomi, jedineho koho nemuzeme doporucit je KČSSD. My si to tu v Irsku asi take zkusime (nemuzeme volit ceske zastupce, zato mame sanci ovlnivnit mistni vysledek - no kdy se nam ta sance znova naskytne :)

Žádné komentáře: