Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

středa 14. července 2010

Piknik v blizkosti Nebilov


04.07. jsme se rozhodli poobedvat netradicnim zpusobem v blizkosti vesnicky Nebilovy. Plan znel jasne - piknik. Dopoledne jsem stravila drobnymi pripravami na obed v trave :-) Mame uz skoro rok piknikovaci tasku vybavenou nadobim, dokonce i sklenicky na sampanske a prkenko jsou obsahem tasky. Upekla jsem "empanady", coz jsou tasticky plnene ruznymi smesi - masova, surova, ... zeleninova. Nasla jsem novy recept na pizu, tak tu jsem take ozkousela a povedla se! Vsechny veci jsme naskladali do tasky a nezapomneli jsme vzit neco dobreho pro Vikouska a zamozrejme vodu. V tomhle horku a jeste k tomu jeji cerny kozisek - neni ji co zavidet, ten sundat nejde :-(
Nebilovy jse mala vesnicka nedaleko Plzne, kde je krasny zamecek. Nasli jsme si misto u lesa s krasnym vyhledem na zamek a okoli. Ve stinu jsme si vse rozlozili a pustili se do pripravenych dobrot. Vikousek na nas mlsne koukala a nechtela moc pochopit, ze ona neobedva. Po dezertu jsme se pekne natahli na deku a nechali jsme nase zaludky pracovat. Prijemne jsme si polezeli, chvilkami jsme podrimovali a Vicky, ta nas hlidala :-)
Stravili jsme pekne odpoledne a vecer nas cekalo grilovani u nasich pratel na zahrade. Tam jsme si briska naplnili masickem a grilovacimi klobaskami.
Tuto nedeli jsme stravili prijemnym nic-nedelanim a bylo to moc fajn :-) Kdo by totiz v tomhle horku neco delal?

Fotogalerie bude dodana behem pristiho tydne :-)

Žádné komentáře: