Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

středa 15. září 2010

Verer s Lenkou a Davidem


06.09.2010

Fotogalerie nasich veceri je ZDE

Dnesni den jsme s Martinem obas stravili v Havlickove Brode, Martin pracovne, ja a Vicky vyletove :-) Hnedka po ranu nas dovezl k Lence a Davidovi domu. Doma byla jen Lenka s fenkou rhoderskeho ridgebacka Freyou. Zasly jsme do mesta nakoupit nejake drobnosti, nejake vino navecer a navstivily jsme Davida v praci :-)
Pak jsme si daly lehky obidek a vyrazily jsme do lesa na houby. Freya a Vicky jely s nami. V lese holky behaly navolno a myslim, ze se jim to libilo. Hlavne Vicky, ktera nezaprela ze je labradorka - pri navratu k autu se mnohokrat probehla ohromnou bahnitou louzi. Asi jsem to tusila a mela jsem sebou rucnik :-) Houbicky jsme nasly, ale jen uplne cerstve narostle. Takze to byli fakt prndove.
Na 17 hodinu jsme s Lencou vyrazily autem plnym Oriflame vyrobku smerem Chotebor. Lenca tam licila jednu slecnu a jednu pani. U obou se ji podarilo je promenit a krasne nalicit :-)
Na 20 hodinu jsme meli rezervaci v holetu Lev na Havlicko-brodskem namesti. Nabidka jidel byla siroka, ale nakonec si kazdy vybral. Pochutnali jsme si a pak vyrazili zpet k Lence a Davidovi domu. Prohlizeli jsme si fotky z naseho cestovani po Australii. Spet jsme sli po pulnoci.
Rano jsme s Lenou, Freyou a Vicky vypravili na prochazku - ranni venceni. Bylo uz docela mrazivo, misty byla na poli jiz jinovatka. Holky se pekne probehly a my jsme se pro ranu take dobre prosly. Nasledovala snidani a louceni.
Lenco a Davide, diky za Vasi pohostinnost, radi Vam ji oplatime :-)

Žádné komentáře: