Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pondělí 17. prosince 2007

01. Thajsko 07/08 - priprava

Priprava
Pripravna faze je zahajena, blog zalozeny, vyzkouseny, tak snad se bude darit doplnovat primo z mista cinu. Pocitame s tim, ze se vzdy jednou za par dni objevime v oblasti, kde bude inet kavarna, zasedneme a par radku a fotek doplnime.
Ve spodni casti techto stranek by mela byt aktualni mapa se zakreslenymi misty, ve kterych se budeme zdrzovat. V pravem sloupecku najdete fotogalerii se vsemi snimky, ktere budeme na web umistovat.
Domaci cast priprav probiha dle planu vlazne, mame porizene letenky do Bangkoku na 21.12. v 8.50 odletem z Prahy cestou pres Kyjev. Prilet 22.12. v 04.30. Hned ten samy den poletime ve 12.30 na zapadni pobrezi jizniho Thajska do letoviska Krabi. Tam nekde stravime dva dni, dame nejakou tu kes a na 24.12. mame naplanovany presun lodi na ostrov Koh Jum, kde si budeme uzivat Vanoce v bambusove chatce. 26.12. bychom se meli vydat nekam na vychodni pobrezi a pak pokracovat vlakem az na daleky sever. Tam bychom meli dorazit za 1-2 tydny. To je zatim vse co vime, zbytek se doresi a naplanuje na miste samem :))

Žádné komentáře: