Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

neděle 26. října 2008

Rozlucka s Luckou a Jirkou

Za Souckovi napsal Janik, autor fotek je "nekdo z pritomnych".

26.10.2008
Po prijezdu z FTF lovu jsme rychle proletli sprchou a nasledne kuchyni, kde jsme si kazdy nasel neco k snedku. Okolo pul sedme se potkavame s Petrou a Georgem v centru a jdeme pesky na party. Kazdy nese neco dobreho na zub, George jeste hudebni nastroj v podobe kytary a hlavne nam vsem potrebnou zasobu zpevniku:-))
Prichazime jako prvni, podava se caj a kava. Na stole jsou prichystany same dobrutky, cesnekove chlebicky, orisky, slane dobrutky, .... kysele okurky. Pije se vino, whisky, ... Dochazeji dalsi hoste, nakonec nas je asi 15. Zpiva se, zabava je v plnem proudu a tak o pul treti nastal cas se rozloucit. Lucka s Jirkou odletaji zpet do Cech 30.10. a po asi 10 dnech leti na 3 mesicni prazdniny do Asie, konkretne do Laosu, Vietnamu, Kambodzi a Thajska. Domu si odnasime symbol "stesti", ze ktereho mam zrejme radost jen ja, no nevadi:-))
Rozlucka se povedla, Martik a George si cestou zpatky prozpevovali za pomoci zpevniku. Domu jsme si chytli taxika a ulehame okolo 3:45 hodin.
Lucce a Jirkovi dekuje za hrnecek a cajiky, ktere nam dali. U kazdeho salku na Vas myslim, jak se asi v te dalce mate???

Žádné komentáře: