Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

pátek 26. prosince 2008

IRSKO - 25.12.2009 Vernon Ave


Za Souckovi sepsal Janik, fotil Martik a dalsimi aktery techto dvou dnu se stala Petra s Georgem.
Fotogalerie je ZDE.

25.12.2008
Rano zasel Martik s Vikouskem ven a ja zatim zahajila pripravy na obed. Dnesni a zitrejsi den stravime ve spolecnosti Zrzavych. S Petrou jsme se dohodli na obede, knedlo zelo uzeno:-))
Petra pripravovala predkr - avokado s lososem a prelivem a cerstvym koprem, polevku a houskove knedliky. My pripravovali uzenou kytu a zeli. Jako dezert jsme meli svestkovou omacku, kterou pripravoval George. Martinovi tak zachutnala, ze se rozhodl ji na pristi rok zaradit do naseho vanocniho menu. Na vsem jsme si pochutnali a briska naplnily.
Jeste pred usednutim k obedu jsme "vymenili" darecky. OOO jake mile prekvapeni na nas cekalo, dostali jsme "snidanove tacy", ktere jsou urcene pro snidane v posteli - ooo jak ja se tesim na vikend, to pripravuje snidane Martik...
Na prochazku jsme sli do parku, kde se zkousela Martikova golfova hul. Viky lacna behani za odpalenymi micky musela byt uvazana na chvilku ke stromu.
Vecer jsme se divali na pohadku Cert vi proc, Martin a George mastili hry (predevsim motorky) na playstationu, pak prisly na radu kosticky. Vecer jsme stravili u chlebicku, vanocniho cukrovi, vina, piva a tequily. Spat jsme sli okolo treti rano:-))

Žádné komentáře: