Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

středa 24. prosince 2008

IRSKO - Stedry vecer


Za Souckovi sepsal Janik, fotil Martik.
Fotogalerie ZDE.

24.12.2008

Dnesni den ma pro nas dva (vlastne tri) zvlasni privlastek, je to nas prvni Stedry den, ktery stravime "obycejne"- u rodinneho krbu. Jsou to sice nase jiz treti Vanoce v poradi, prvni jsme stravili v hotelu v Praze, druhe v Thajsku na plazi na Ko Lante.
Rano jsme si pospali, pak jsme delali drobne pripravy na vecer, tzn. obstarani ryby a polevky, priprava bramboroveho salatu, drobny uklid aby se Jezisek nelekl :-)) Toto vsechno probehlo, jeste jsme jeli s Vikouskem na plaz se vyvencit - byl vrchol odlivu a pekne vlny. Pocasi bylo pekne, nepriselo, jen kdyz zapadlo slunce, tak se vyrazne ochladilo.
K veceri jsme usedali po 18 hodine, Viki a Mr. Gray jedli spolecne s nami. Pochutnali jsme si na kremove rybi polevce s krevetkami, hlavni chod tvoril salat s dvema druhy morskych tresek a jako zakusek jsme meli brownies se zmrzlinou. To vse jsme zapijeli ruzovym vinem z Chile.
Najednou u nas zazvonil zvonecek oznamujici, ze nam Jezisek neco nechal pod stromeckem. Plni ocekavani jsme rozbalovali darecky. Aaa .... oba jsme nasli neco, co jsme si ve skrytu duse prali, neco praktickeho a neco "na hrani".
Po dareckach jsme se pres Skype spojili s rodici, trosku popovidali a pak uz sli dohajan.
Verim, ze dnesni vecer byl necim zvlastnim a ze se nam trem libil. Opakovani bude az za 365 dni.

Žádné komentáře: