Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

čtvrtek 29. ledna 2009

ROSS Ples v Havlickove Brode


Za Souckovi sepsal Janik, Martinova zajimava fotogalerie je k nahlednuti ZDE.

23.01.2009
Na tento patek jsme se tesili, patek - vikend pred nami a stravit jej s rodinou v cechach, fraze "jidlo jako od maminky" se stale skutecnosti, jupiiii.... (pro me ale vedou langose od snad budouci tchyne Marusky - panecku, to je basticka, jsou fakt jedinecny). Vecer pak firemni ples, kde zahraje legendarni OLYMPIC.
Po pate hodine ranni jsme uz sedeli v aute a valili smer letiste. Lucka a Petr jedou s nami. Vikouska nam hlida Sergio, ktery bohuzel musi do prace a tak zustal doma a stara se o Mr. Greye (kralicka) a Vikouska. Parkujeme na dlouhodobem parkovisti, kde stani za jeden den je cca 10 € (ecek). Protoze jsme on-line odbaveni, jdeme rovnou na check in a pak na nas gate. Letadlo spolecnosti Ryanair se odlepilo od "smaragdoveho ostrova" v 6:30 a na "rodnou hroudu" dorazilo na cas. Tam nas uz cekal Martuv tatinek s autem. Odvezli jsme jej na Zlicin, odkud jel busmo domu. My pokracovali pres nakupni centrum Chodov do Vlasimi. Po rychlem obede jsem navstivila kadernici, ktera mi pristrihla "brcka". Nasledovala priprava na vecerni bal. Pocasi se zhorsilo, prselo a na D1 misty i padal snih s destem. Cesta nam trvala pres hodinu. U arealu Cechovka, kde jsme spali, na nas uz cekala Lucka s tatinkem, ktery nas odvezl ke kulturnimu domu Ostrov, kde se konal 10. ples spolecnosti ROSS Holding.
Po proslovu jednoho z majitelu se pozornost navstevniku presunula k rautovym stolum. Odkrajovana sunka, sushi, ruzne syry, sladke venecky ... vybral si jiste kazdy. Program plesu byl opravdu bohaty. Nejdrive hrala kapela Los Rumberos - latinsko-americka hudba, a Terne Chave rozpohybovala navstevniky v rytmu cikanske muziky. Ve 23 hodin pak vstoupil na scenu legendarni Olympic. V sale bylo k nehnuti, vsichni zpivali, pohybovali se v rytmu pisni, ... Stala jsem v prvni rade, abych poradne videla na podium. Juchala jsem na 110%, ale to jsem poznala az druhy den, kdy me bolely nozky z nezvykle vysokych podpadku. Olympic pak vystridala skupina Beckwards.
Potkali jsme se tu s nasi partickou kaceru, popovidali, probrali jsme plan navstevy u nas v Irsku, a potancovali. Dokonce jsme meli vlastniho fotografa, ktery za vecer udelal 800 fotek a nakonec se o nej skoro "damy popraly" :-))
Z plesu jsme odchazeli pred treti hodinou, nase kroky zamirili do mistniho baru. Okolo 5 hodiny unaveni padame do perin.
Myslim, ze plesani se vydarilo ve vsech smerech, tedy v jenom neee, totiz nevyhrali jsme nic v tombole :-(( ale tak nevadi, snad tedy budeme mit stesti v lasce :-))

Žádné komentáře: