Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 14. března 2009

IRL - North Bull Island


Za Souckovi sepsal Janik, Martinova fotogalerie je ZDE.

14.03.2009
Po pozdnejsim probuzeni (sli jsme pozde spat) a po snidani jsme se vypravili na blizky ostrov pro trochu pisku, ktery jsem chtel primichat do pudy k palmam, ktere mam pred domem v kvetinacich.
Cestou jsme si protahli sva telicka na masaznich strojich, ktere jsou nainstalovany na nabrezi. Na plazi foukal tak silny vitr, ze se pisek val a tak Martin nefotil. Vikousek se proplavala v mori, zaaoprtickovala si, ja si zatim nabrala asi 3 kg pisku:-)) nasbirala par muslicek a vyrazili jsme domu. Cesta na ostrov a zpet nam zabrala asi 3 hodiny - pekne jsme se prosli. Jeste jsme se cestou zatavili v nasi oblibene "rybarne - Beshoff Bros" a koupili si polevky s lososem a krevetami a jednu tresku s hranolkami. Doma jsme si pak poradne pochutnali:-))
Odpoledne jsme jeste zasli do naseho parku, Martin si vzal sve golfove nacinicko a Vikousek mu nosila micky:-))

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahojte. Jmenuji se Pavel. Taky tady v Dublinu lovim poklady (Pavee) a stále narážím na vaše logy. Tak jsem se také dostal na Váš blog. Vidim tu, že 16.3. jste byli na North Bull Islandu. Už jsem se tam chystal dlouho, ale dostal jsem se tam právě to stejný pondělí. A bylo tam nádherně. Ještě jsem si tam jeden poklad nechal, abych měl nějaký důvod se vrátit :-). Jo a Beshoff Bros má opravdu nejlepší rybu s hranolkama. Skoro mě to tam zachránilo život :-). Mějte se fajn. Pavee