Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

úterý 21. července 2009

RL - Novinky u "Soucku"


Pred casem jsme avizovali, ze nase pusobeni na "smaragdovem ostrove" se chyli ke konci a to velmi rychle. 20-teho cervence 2009 se budeme nalodovat na trajekt z irskeho Rosslare do francouzskeho Charebourgu a pojedeme pres Francii a Nemecko domu do Cech.
Dalsi nase novinka je, ze misto dovolene, kterou jsme chteli stravit v Indonesii a cestovanim po Borneu, Jave a Sumatre pojedeme do Austratie. Duvodem zmeny destinace je nase zasnoubeni se na plazi. Martin ale prisel i s navrhem, ze bychom se mohli vzit 9.9.2009 v Sydney na ceske ambasade. Ten kdo je s nasim pribehem seznamen asi tusi proc zravna Australie. Vzhledem k tomu, ze takoveto nabidce se neda odolat, tak jsme jeste pred nasi dovolenu po Irsku narychlo zaleteli do Cech seznamit rodice s novou nastalou situaci. Myslim ze byli prijemne prekvapeni:-)) Behem 2 dni jsme si na uradech vyridili potrebne dokumenty, ktere jsou potreba k uzavreni manzelstvi v zahranici, snubni prstynky, poresili jsme saty, ... a spoustu dalsich veci.
Tak to jsou nase novinky z poslednich par dnu, ted nas ceka se rozloucit s kamarady a presunout se vsichni tri do Cech.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Něco už se ke mě doneslo, ale každopádně gratulace a ať se daří na cestách i v životě :-) Až se ukážete v HB City tak to zapijem... Zdr Fr