Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

neděle 23. prosince 2007

04. Thajsko 07/08 - fotodil Kho Phi Phi

23.12.2007, Kho Phi Phi, 22:10, hic jako blazen
NOVE fotogalerie ZDE.
V tomto dile naseho denicku to pojmeme asi jinak, nez jsme puvodne zamysleli. Nebudeme psat tolik husteho textu, ale ukazeme Vam spise vic fotografii s kratkym popisem. Na uvodni strane asi nebudeme upravovat mapu - to udelame az nakonec - meni se nam to kazdou hodinu :)))

Na uvod rekapitulace dnesnich udalosti - vse se obraci vyrazne k lepsimu :)) Rano taxi na letiste za 100bth. V 7:20 odlet na ostrov Phuket, kde chceme resit dalsi postup. Po priletu si bereme neco jako multitaxi (minibus pro 10 lidi), ten nas veze primo do pristavu (za 100bth/os). Po diskuzi s prodejci listku na trajekt (sebehnou se vzdycky jako vosy, div cloveka netahnou za rukav - ale jsme zvykli na lecos, takze se nenechame :)) Kupujeme tedy hned listek na trajekt na ostrov Kho Phi Phi (nejznamejsi misto v Thajsku diky filmu Plaz) a rovnou pak na dalsi ostrov Kho Lanta, kde chceme uz konecne odlovit nejakou tu thajskou kesku. Na Phi Phi odjizdime v 11:00, cesta trva 1.5h. Jizdenka az na Kho Lantu vyjde na 1000bth/os. Rovnou si zamlouvame ubytko na Phi Phi na jednu noc (1100bth/bungalow). Stravime tam jednu noc a 24.12. rano v 11:30 to valime na Lantu. Na Phi Phi si konecne zaciname uzivat. Plaze, voda teplejsi nez vzduch, jidlo za par susni, vylet na kajaku, koktejly, bozke chvilky. Ted usedam znaveny k netu a plodim tu par radku, zatimco Janik uklizi pokoj a snad si chvilku dachne. Dnes toho bylo hodne, ale nastesti jen to pekne :) - Jsme nadseni. Zamluvili jsme si rovnou odsud ubytko na Lante za 700 bth/bung. Je to tak lepsi, protoze si pro Vas zaroven do pristavu, ktery muze byt i nekolik km od bydleni, dotycny pan domaci prijede, takze se neni treba nekam vlacet s baglem. Tak ted uz slibovane fotecky.

Seznameni s Vlastou a Katkou v Kyjeve



Tak vypadalo nase nekonecne cekani na odlet z Kyjeva.



Priletova hala v Bangkoku (moderni stavba, beton a sklo)



V Bangkoku na letisti jsme hned poridili thajskou SIMku: 0066 890 703 864



Kazdy spravny taxikar ma sveho Budhu stale u sebe :)

I takoveto mame sousedy



Vylet na kajaku na Kho Phi Phi







Kho Phi Phi pri setmeni


Stravovani se na Kho Phi Phi - mame radi ulici :))





Prijezd na Kho Phi Phi



Prilet na Phuket


Ubytovani Bangkok (900bth/noc)


Vecerni stravovani na ulici Bangkoku




Dnes uz mame zavreno, prijdte zitra :))

5 komentářů:

Frank řekl(a)...

Zdar Důchodčíci :-)
Ty bláho tak ty Vaše zážitky to je paráda :-) Teda u předchozího dílu jsem se trošku bál, ale teď už to vypadá moc dobře :-) Pište a foťte - pravidelně sleduju... Baví mě to :-)
Ať se daří... Zdr Fr

matavi řekl(a)...

Čusík mlaďoši, jsme pravidelnými čtenáři zápisků a vždy netrpělivě čekáme na další pokračování, Začátek cesty byl sice náročný,doufáme, že Vás čekají už jen samé příjemné zážitky.Přejeme krásné VÁNOCE, pište, foťte, je to super.
Zdraví mtv a jb a celý zbytek rodiny.

Vladimir řekl(a)...

Ahoj cestovatelé, sleduji vaše putování a zdravíme Vás s Maruškou. Držíme palce a i když určitě čekání na letadlo bylo nepříjemné , tak ty pravé zážitky z cest vás teprve čekají. Pěkné vánoce a těším se na další zprávy.
Vladimir

Jarda315 řekl(a)...

Fakt parádní zážitky... Pište foťte, ať máme na co koukat. Jinak přejem hodně štěstí na cestách.
od Čápova Jarda315 + Adrian_S

Michal.S řekl(a)...

Ahoj,výletníci
Pěkné fotky společně se zážitky.
I když zpočátku trble,tak teď snad to bude už bez nich.
Taky se připojím k ostatním - Fotit,při příležitosti,hodně psát
atd........