Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

středa 9. ledna 2008

16. Thajsko 07/08 - Pattaya - vzhuru za zabavou

9.1.08 - Pattaya - den ve meste, atrakce, zabava

Fotogalerie ze dnesniho dne je ZDE.

Pozn. ve vcerejsi fotogalerii jste mohli mmj. videt nove staveny atleticky vnitrni stadion, u ktereho jsme se pri nasem cachetripu zastavili - je nekde cca 20km vychodne za Pattayou, kdesi v polich. Zeptali jsme se delniku jestli se muzem mrknout dovnitr - sice neumeli ani slovo anglicky, ale po chvili hledani klicu a zkouseni odemykani vsech moznych dveri se to povedlo a mrkli jsme se dovnitr, kde byla tma jako v pekle :)) Ale zajimave. K ostatnim fotografiim zaciname sem tam, dle casu pridavat popisky, at se v tom vyznate.

Tak dnesni den prinasime zajimave inf. z nakupniho strediska Carefour, ktery jsme navstivili a nacvakali pro vas par fotek, kde vidite ceny. Pro jednoduchost delte dvema, puntickari dle aktualniho kurzu 1 Bth = 0,59 Kc :)) Je to zajimave srovnani. Kdyz uz jsme v tomto blaznivem meste zapadniho konzumniho stylu, tak na chvili podlehame - obed v KFC, navsteva muzea miniatur stavenych primo v lahvich a zakoncene megaokruhem v zabavnim stredisku (prohlidka muzea Verte, neverte - 4D kino - skleneny svet jinych dimenzi a nakonec doupe hruzy a krve). Megaokruh cca 3h za 350 Kc/os + kycovity talir s nasi fotkou za 75 Kc :))

To bylo dnes tak asi vsechno, mame koupene jizdenky na zitra na 7:30, kdy nas nalozi minibus u hotelu a za 5h budeme stat na ostrove Koh Chang. Vybrali jsme turisticky nedotcenou plaz Long beach, kde budeme spat v super bambusovych chatrcich, zavesenych na palme za 130 Kc/noc/chatrc. Cekame raj na zemi, kde si chceme par dni orazit a pripravit se na Bangkok.

1 komentář:

Hanka řekl(a)...

Ahojky,koukám, že Vám dovolená za pár dní končí. Přejeme, ať si tech pár dnů užijete a nezapomeňte na dárečky. Hanka, David, Mamka a taťka.