Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

neděle 8. června 2008

IRSKO - Martinovy narozeniny

Za Souckovi napsal Janik.
Fotecky z oslavy v kancelari jsou ZDE.
Fotecky z oslavy s prateli jsou ZDE.

24.05.2008
Po nekolikate zmene terminu jsme se shodli na datu 24.05. V uzkem kruhu pratel jsme usporadali oslavu Martovych narozenin. Domaci priprava probehla bez problemu. Vse bylo prichystano na 13 hodku. Prvni dorazil Petr, v tesnem zavesu Zrzkove (Petra s Georgem). Cekani na Lucku a Sergia jsme si kratili bastenim cokoladoveho dortu. Dorazili s "klasickym irskym zpozdenim":-)) Sergio je anglicky mluvici Spanel, cesky se ucici. V plne sestave jsme vyrazili autama na maly vylet do nedalekych Wicklow Mountains. Misto zvane Devil Glen Wood, ktere jsme navstivili, melo "oterviraci hodiny" - brana se uzamykala v 19 hodin. Zajimavosti zde jsou drevene sochy - vytvory.
Prijemnou prochazku jsme si zpestrovali hledanim pokladu. Skore hledani je 3:0 :-))) Pocasi se vydarilo, jedine co nas pohanelo ve spechu bylo uzavreni brany, tak nakonec Marta s Georgem sli napred pro auta a cekali nas na ceste. Vsichni jsme si oddechli, ze jsme nemuseli nocovat v lese :-))
Po prijezdu domu jsme dali veceri, vrapy s krutim masem a dalsimi ingredincemi dle vlastniho vyberu. K piti se servirovalo vino, pivo a zlata tequila s pomerancem a skorici. Protoze vitr moc nefoukal, ktuci se rozhodli zahrat si bedbinton na prakovisti pred domem. Zabery z hry si muzete prohlednout v galerii.
Zabava se rozjela v slusnem tempu. Mluvilo se cesky a cesky. Sergiovy hlasky jsou nezapomenutelne a naprosto uzasne. Okolo pulnoci odesla Lucka se Sergiem, pak odpadl i Petr. Martina s Georgem ve tri rano prepadl hlad a tak si na elektrickem grilu udelali frankfurtske parecky. Lahev tequily jsme zdolali, vsechno snedli, tak jsme se okolo pul sedme odebrali do perin.
Rano odjeli Zrzkove s Petrem okolo 11 hodiny, my se probrali okolo 13-te.
Akce se opravdu zdarila, pekne jsme si to uzili a nas oslavenec ..... ten doufam take.
Milacku, vitej mezi 3.......

Žádné komentáře: