Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

středa 15. dubna 2009

IRL - Velikonoce 2009


Za Souckovi sepsal Janik, fotky Martika jsou ZDE.

13.04.2009
Na dnesni svatecni pondeli jsme se dohodli se Zrzkama a Milou, ze si udelame pro nas svatecni obidek - knedlo, zelo, vepro:-)) Petra s Georgem dorazili po 10 a Mila okolo 12 hodky. Kazdy prilozil ruku k dilu... Zrzkove delali houskove knedliky a pekli maso, Souckove pripravovali zeli a dezertik a Mila prinesla vino a sladkosti. Priprava probehla uplne hladce, zadna kolize v kuchyni, drobecky uklizel dobrovolne Vikousek, jeste jsme si u toho krasne pokecali.
Uderem 13 hodiny jsme zasedli ke stolu a pustili se do ceske kuchyne. Pokud mohu hodnotit - tak vse se povedlo, trosku nam toho zbylo, ale to jen proto, ze jsme meli na pridani:-))
Nasledovalo kaficko, brusinkove muffinky, pernicky a mazanec. Chteli jsme se jit projit do parku, ale bylo zatazeno a prselo, tak jsme zustali doma a povidali, povidali .....
Skoda ze to tak rychle uteklo, loucili jsme se s navstevou okolo 17 hodiny. Pratele, dekujeme ze jste prisli, jako vzdy to bylo bezvadne (uz to vypada jako otrepana fraze, ale neni) jen to pocasi nam mohlo prat ... mohli jsme si sedet na zahrade, pod slunecnikem ... ale to bychom chteli od irskeho blazniveho pocasi asi hodne. Tak snad priste:-))

Žádné komentáře: