Sledujte "on-line" nas pohyb po Sri Lance

sobota 13. února 2010

Zimni poklad


Fotogalerie je k nahlednuti ZDE

Tento vikend travime u Martinovo rodicu na Domazlicku. Jsme po vybornem obede a rozhodli jsme se vypravit na zimni lov pokladu. Martin pripravuje vse potrebne, nalozili jsme Loisu a Vicky do auta a vyrazime. Nas cil je stary zidovsky hrbitov.
Auto parkujeme ve vesnici a vydavame se cestu. Nejdrive jdeme po polni ceste mirne dokopce. My mame snih po kolena, ale nase fenky ho maji po briska :-)) Rucicka na GPS se staci vice a vice doprava a tak opoustime cestu a stoupame lesem vzhuru. Snehu pribyva a hrne se nam do nohavic. Na kopci zjistujeme, ze pred nami je danci obora a ze tudy cesta k cili nevede :-(( Na rozlehle plani je ale pocetne stado danku. Pohled zvirata je to opravdu skvostny.
My se vydavame zpet na cestu a pokracujeme po ni. Obesli jsme kopec a pred nami se objevil hrbitov. Martin si vzal z auta lopatku urcenou na domaci pouziti a hned po par zaboreni so snehu se mu rozlamala. Poklad jsme nasli snadno, i kdyz tu byl nekdo pred par dny, snih stopy zaval. Jsme nadseni, je to nase prvni letosni kes. Uspokojili jsme sva keserska srdicka a hura domu na teply caj.

Žádné komentáře: